Viesti Ti Syys 03, 2013 7:32 pm

Terrakodin rekrysesonki tulee taas

Hei kaikki.

Syksy saapuu, uudet opiskelijat etsivät paikkaansa ja on jokasyksyisen rekrytointisesongin aika. Terrakodin seurat järjestävät tänäkin vuonna jo perinteiset avoimet ovensa ja ottavat osaa erilaisiin tapahtumiin toimintansa esittelemiseksi uusille opiskelijoille sekä muille kiinnostuneille.

Useammankin Terrakotiseuran hallituksessa on tällä hetkellä lievää energiareservien vähyyttä, josta syystä toivomme, että yhdistysten jäsenistö, tai ainakin sen aktiivisin osa, olisi mukana tämänvuotisissa rekryhulinoissa mahdollisuuksiensa mukaan.

Terrakodin avoimet ovet sijoittuvat keskiviikolle ja torstaille 4.-5.9. tuttuun tapaan samaan saumaan kuin yliopiston avajaiskarnevaalit. Pannu on kuumana kymmenestä neljään, ja seurojen jäsenet ovat tervetulleita viettämään aikaa toimistolla.

Mukaan saa ottaa pullaa tai muita leipomuksia jos sellainen halu iskee. Mitä useampi jäsen tuo paikalle tuomisia, sen vähemmän se rasittaa seurojen tai toimiston taloutta.

Avajaiskarnevaalit järjestetään torstaina 5.9. klo 12-15. Terrakotiseuroilla on siellä pöytä, ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle hengaamaan tai tarjoamaan apuaan.

Torstaina avoimet ovet jatkuvat Varjomafialla. Se alkaa tuttuun tapaan klo 18.00, mutta paikalla on melko varmasti porukkaa jo aiemminkin.

HUOM! Jos olet kiinnostunut olemaan paikalla, haluat päivystää pöydän takana tai haluat leipoa jotain avoimiin oviin, toivomme, että ottaisit yhteyttä oman seurasi hallitukseen. Näin pystymme arvioimaan avuksi tulossa olevien ihmisten määrän ja jakamaan tarkemmat päivystysvuorot.

Rekryviikon erillistä huipentumaa Tutkan juomapelin, aloittelijoille suunnatun Star Trek -illan tai Terriksen syysbileiden muodossa ei tänä vuonna ole, Terrakodin kovaa vauhtia lähestymässä olevasta muutosta johtuen. Tästäkin tulee listoille pikapuolin lisää tietoa.

Jokainen halukas voi auttaa avoimien ovien onnistumista myös tulostamalla jomman kumman alla olevista flyereistä ja kiikuttamalla niitä otollisiksi katsomiinsa paikkoihin.

https://docs.google.com/file/d/0B29YIfL ... sp=sharing
(A4)

https://docs.google.com/file/d/0B29YIfL ... sp=sharing
(2xA5)

Toinen on A4-versio ilmoitustaulukäyttöön, toinen 2xA5-malli flaikkujakoon.

Terrakoti, kuten monet tietävätkin, löytyy (vielä viikon ajan) Yo-talo A:n toisesta kerroksesta, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4, siinä Asarin ullakon vieressä, portaat ylös ja ainejärjestökäytävää vasemmalle.

Tervetuloa!