Viesti Pe Huhti 26, 2013 1:15 pm

Terrakodin vappuvastaanotto 2013

Vappu, tuo rakastettu ja vihattu töttörööjuhla lähestyy jälleen. Perinteiseen tapaan Tutka järjestää tänäkin vuonna Terrakoti-toimistolla kaikille avoimen vappuvastaanoton.

Ovet aukeavat vappuaattona tiistaina 30.4. kello kahdeltatoista ja joukkoon saa liittyä silloin kun sen parhaaksi näkee. Viiden korvilla halukkaat saavat lähteä joukolla katsomaan vappuseremonioita keskustaan, mutta tilassa on päivystys koko ajan.

Ohjelmassa on siis jälleen vappuhenkistä hengausta hyvässä seurassa, yleistä häröilyä ja loppuillasta todennäköisesti kommarilaulujen (Star Trek lasketaan kommunismiksi) luukuttamista Youtubesta.

Tarjoilu toimii tutulla nyyttikestiperiaatteella, eli jokainen on tervetullut tuomaan mukanaan syötävää yhteiseen pöytään. Omat simat ja muut kuohuvat mukaan.

Koottua osallistumista vapunpäivän piknikille ei tänäkään vuonna Tutkan puolesta järjestetä, mutta halukkaat saavat kokoontua keskiviikkona kello kolmelta Terrikselle. Suurimmat vappupiknikit ovat tuossa vaiheessa jo ohi, ja sää tänäkin vuonna enemmän sisäpikniköintiä suosivaa.

Viime vuonna vapunpäivän ohjelmaan kuului juhlan henkeen soveltuen mahtipontista neuvostoscifiä edustava elokuva Tumannost Andromedy (Andromedan tähtisumu). Tänä vuonna katsottavasta äänestetään, sen sekä juhlan henkeen niin ikään soveltuvan elokuvan They Live välillä.

Lisätietoa:

Tumannost Andromedy
http://www.imdb.com/title/tt0278781/

They Live
http://www.imdb.com/title/tt0096256/

Tervetuloa!