Viesti To Marras 15, 2012 4:58 pm

Terrakodin pikkuhomodiskot 2012

Kuva

Illat pimenevät, homodiskovalot ilmestyvät ikkunoihin ja on pikkuhomodiskojen aika. Myös Terrakotiseurat kokoontuvat viettämään omiaan, lauantaina 24.11. klo 18.00 eteenpäin. Tänä vuonna pikkuhomodiskojen teemana on yleisön pyynnöstä asiaankuuluvasti ”glitter”. Teemaa saa soveltaa haluamallaan tavalla.

Tarjoilu toimii hyväksi havaitulla nyyttikestiperiaatteella, eli jokaisen toivotaan tuovan yhteiseen pöytään haluamaansa homodiskoruokaa. Itsensä ähkyyn syömisen ja juomisen ohella ohjelmassa on luonnollisesti homodiskolauluja sekä erilaisia homodiskotunnelmaan sopivia seuraleikkejä, kuten Twisteriä. Jokainen halukas voi niin ikään tuoda mukanaan alle viiden euron homodiskolahjan, jotka jaetaan paikan päällä homodiskopukin toimesta.

Pikkuhomodiskoihin ovat tervetulleita tuttuun tapaan kaikkien Terrakotiseurojen jäsenet tai muuten vain aiheesta kiinnostuneet. Paikkana on oma kotoisa Terrakoti-toimistomme Yo-talo A:n toisessa kerroksessa.

Homodiskomieltä kaikille toivottaen,

Pasi

PS. Viimevuotiseen tapaan ylläoleva viesti noudattaa joulustressin vähentämiseen tähtäävää uutta ohjeistusta, jonka mukaan ”joulu” tulee kaikissa mahdollisissa yhteyksissä korvata tästedes sanalla ”homodisko”.

Lisätietoa etymologiasta muun muassa täältä:
http://ninni.sarjakuvablogit.com/2011/11/23/joulukalenterin-suunnittelua/