Viesti Ti Loka 23, 2012 9:05 pm

Terrakodin Halloween 2012

Kuva

Syksy saapuu, illat pitenevät ja hörhöt kokoontuvat suorittamaan seremonioitaan pimenevässä yössä. On jälleen Terrakodin perinteisten Halloween-bileiden aika. Tänä vuonna bileiden teemana on kauhuromantiikka.

Kuten ennenkin, teeman mukainen pukeutuminen on sallittua, mutta ei pakollista. Voit olla verenhimoinen linnanneito, pulassa oleva linnanherra tai mitä sitten katsotkaan aiheeseen kuuluvaksi.

Aika on lauantai 27.10. kello 18.00 eteenpäin ja paikkana oma turvallinen Terrakoti-toimistomme Yo-talo A:n toisessa kerroksessa osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4 A (siinä TYKSiä vastapäätä, sisään A-rapun ovesta, portaat ylös toiseen kerrokseen ja ainejärjestökäytävää vasemmalle).

Tarjoilu toimii tutulla nyyttäriperiaatteella eli jokaisen vieraan toivotaan tuovan mukanaan aiheeseen kuuluvaa tai muuta syötävää yhteiseen pöytään. Parhaasta teeman mukaisesta tuomisesta järjestetään äänestys, jonka voittaja saa palkinnokseen ”Huomenna he tulevat” -antologian.

Ohjelma sisältää huonon musiikin kuuntelua, kovaäänistä keskustelua ja itsensä syömistä ähkyyn. Ruokakilpailun äänestys suoritetaan 22.00, jonka jälkeen avautuu tanssilattia. Terrakodin oman nörttidiskon ohella luvassa lienee tälläkin kertaa käytävässä pelattava Twister, sekä loppuillasta maailman parantamista apatian matolla.

Erikseen mainittakoon, että vaikka alkoholin nauttiminen Terrakodin bileissä onkin sallittua, on yhtälailla sallittua laittaa päänsä sekaisin puhtaasti sokerin voimin. :-)

Paikalle ovat tervetulleita kaikkien Terrisseurojen jäsenet tai muuten vain aiheesta kiinnostuneet.

Tervetuloa!

Tapahtuman Facebook-event löytyy osoitteesta
http://www.facebook.com/events/373795772694716/