Viesti Ti Elo 28, 2012 1:08 am

Terrakodin avoimet ovet 2012

Kuva

Syksy saapuu, uudet opiskelijat etsivät paikkaansa ja on jokasyksyisen rekrytointisesongin aika. Terrakodin seurat järjestävät tänänkin vuonna avoimet ovet toimintansa esittelemiseksi uusille opiskelijoille sekä muille kiinnostuneille.

Varaslähtö rekrysesonkiin otetaan jo tällä viikolla Ready, Study, Go Turku! -messuilla, jossa Terrakotiseuroilla on tuttuun tapaan pöytä. Paikkana on ICT-talo (Joukahaisenkatu 3) ja aika torstaina 30.8. klo 10-15. Myös vaihto-opiskelijoille tarkoitetussa Turun yliopiston Welcome Fair -tapahtumassa on Terrakotiseuroilta edustus. Welcome Fair järjestetään Luonnontieteiden talolla perjantaina 31.8. klo 12-14. Kumpaankin tapahtumaan saa kaikin mokomin tulla piipahtamaan paikalle.

Kuluvan viikon lauantaina 1.9. juhlitaan Terrakodin syyskauden aloittajaisia, joista onkin jo tiedotettu eri medioissa. Avaruusodysseia 2012 käynnistyy Terrakodilla klo 18.00.

Varsinaiset Terrakodin avoimet ovet sijoittuvat tänä vuonna keskiviikolle ja torstaille 5.-6.9. Pannu on Terrakodilla kuumana kymmenestä neljään, ja Terrisseurojen jäsenet ovat tervetulleita viettämään aikaa toimistolla. Paikalla on päivystäjiä hallitusten puolesta, mutta seurassa aina hauskempaa. Mukaan saa ottaa pullaa tai muita leipomuksia jos sellainen halu iskee. Paikalle järjestetään tarjoilua, mutta mitä useampi jäsen tuo paikalle tuomisia, sen vähemmän se rasittaa seurojen tai toimiston taloutta.

Keskiviikkona järjestetään myös yliopiston avajaiskarnevaalit, jotka sijoittuvat tänäkin vuonna Yo-talo A:n parkkipaikalle. Terrakotiseuroilla on tuollakin pöytä, ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle klo 12-16 hengaamaan tai tarjoamaan apuaan. Torstai puolestaan jatkuu Varjomafialla, joka rekryviikon johdosta järjestetään nyt myös kuun ensimmäisenä torstaina. Varjomafia alkaa tuttun tapaan klo 19.00, mutta paikalla on melko varmasti porukkaa jo aiemminkin.

Jos olette kiinnostuneita tulemaan paikalle avuksi tai etenkin tuomaan avoimiin oviin leipomuksia, niin laittakaa viestiä esimerkiksi allekirjoittaneelle, oman seuranne hallitukselle tai hihkukaa asiasta vaikka tapahtuman Facebook-seinällä.

Eräänlaisena rekryviikon huipennuksena Tutka järjestää lauantaina 8.9. vuoden 2012 eeppisen karkki- ja juomapelimarathoninsa. Tällä kertaa karkkipussia ja lasia kallistellaan Jurassic Park -elokuvasarjan tahtiin.

Rekrysesonkiin liittyen myös sitä seuraava Tutkan Star Trek -videoilta tiistaina 11.9. kulkee otsikolla "Star Trek For Beginners". Samy on luvannut kerätä ohjelmistoon jaksoja, joiden kautta halukkaiden on helppo päästä sarjan maailmaan sisälle. Videoilta alkaa tuttuun tapaan kuuden kieppeillä.

Jokainen halukas voi auttaa avoimien ovien onnistumista omalla panoksellaan esimerkiksi tulostamalla jomman kumman alla olevista flyereistä ja kiikuttamalla niitä otollisiksi katsomiinsa paikkoihin.

Avoimet ovet A4 (pdf)
https://docs.google.com/open?id=0B29YIfL5bOrqY1JxdmFnTGRFLU0

Avoimet ovet 2xA5 (pdf)
https://docs.google.com/open?id=0B29YIfL5bOrqVkt3SFlNeV93bjQ

Kaikki Terrisseurojen jäsenet tai niiden toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle kaikkiin tapahtumiin.

Terrakoti, kuten monet tietävät, löytyy Yo-talo A:n toisesta kerroksesta, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4 (siinä Asarin ullakon vieressä, portaat ylös ja ainejärjestökäytävää vasemmalle).

Tervetuloa!

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
http://www.facebook.com/events/439593219417088/