Viesti Su Elo 26, 2012 7:24 pm

Terrakodin syysbileet: Avaruusodysseia 2012

Kuva

Tuttuun tapaan Terrakodin syyskauden alkua juhlistetaan eeppisillä syysbileillä. Tällä kertaa juhlien teemana on avaruus. Terrakoti ylpeänä esittää: Avaruusodysseia 2012.

Luvassa on hyvää seuraa, huonoa avaruusaiheista ja vähän muutakin musiikkia sekä vieläkin huonompaa huumoria. Tarjoilu toimii hyväksi koetulla nyyttikestiperiaatteella eli jokaisen vieraan toivotaan tuovan yhteiseen pöytään syötävää oman makunsa mukaan.

Mukana on tälläkin kertaa pukukilpa, jonka voittaa upeimman teeman mukaisen puvun itselleen taituroinut. Pukukilpailun äänestys suoritetaan tasan kello 22.00. Kisan voittaja saa palkinnoksi vastikään ilmestyneen, kotimaisia avaruusaiheisia sf-novelleja sisältävän, yli kolmesataasivuisen antologian "Tiamantin värit ja muita tähtienvälisiä tarinoita".

Erikseen mainittakoon, että Terrakodille on suurin kustannuksin ja TSFS:n suosiollisella myötävaikutuksella hankittu avaruuskypärien aihioita pukuun liitettäväksi. Noita on toimistolta jo jokunen hävinnyt, mutta nopeimmille aihioita riittää vielä. Kiinnostuneiden kannattaa käydä noutamassa omansa esimerkiksi Varjomafiasta tulevalla viikolla. Ainoana ehtona on, että kypäränsä myös vie mukanaan toimistolta bileiden päätyttyä.

Päivä on lauantai 1.9 ja meno alkaa tuttuun tapaan 18.00. Paikkana on oma Terrakoti-toimistomme Yo-talo A:n toisessa kerroksessa (Rehtorinpellonkatu 4, portaat ylös ja käytävää vasemmalle).

"My god, it's full of stars!"

Tervetuloa!

Pasi

PS. Tapahtumasivu Facebookissa löytyy osoitteesta:
http://www.facebook.com/events/355715484504372/