Noviisi 2011 esiraativaiheessa

Terrakoti tiedottaa! Ajankohtaista infoa tulevista tapahtumista ja toiminnasta.

Avatar

Viestit: 297

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti To Tammi 05, 2012 12:13 am

Noviisi 2011 esiraativaiheessa

Noviisi-kirjoituskilpailun deadline umpeutui vuodenvaihteessa ja esiraati on aloittanut luku-urakkansa.

Kilpailuun lähetettiin tänä vuonna 40 tekstiä 35 kirjoittajalta. Aivan samaan kuin edellisellä kerralla, jolloin kisa siis järjestettiin ensimmäisen kerran valtakunnallisena, ei nyt päästy. Tuolloin kisaan lähetettiin 56 tekstiä yhtä monelta kirjoittajalta. Kilpailu oli tänäkin vuonna enemmän tyttöjen kuin poikien suosiossa. Tyttöjä oli osanottajissa neljä kertaa niin paljon kuin poikia.

Noviisi-kirjoituskilpailun esiraadin muodostavat tänä vuonna Pasi Karppanen. Leila Paananen ja Anniina Ouramaa. Kysymykset esiraadin luku-urakan ja kisan etenemisestä laajemminkin voi tuttuun tapaan ohjata osoitteeseen noviisikilpailu@gmail.com.

Noviisi 2011:n järjestäjät kiittävät kaikkia kilpailuun osaa ottaneita!

Lisätietoja:
http://noviisi.blogspot.com/
Avatar

Viestit: 297

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Su Maalis 18, 2012 12:15 am

Re: Noviisi 2011 esiraativaiheessa

Noviisi 2011 -kisan esiraati on saanut urakkansa loppuun ja kilpailu siirtynyt tuomaristovaiheeseen. Finaaliin selviytyneet tekstit on toimitettu tuomaristolle, joka on aloittanut oman urakkansa.

Kisan esiraati luonnehtii tämänvuotista satoa selvästi aiempia vuosia korkeatasoisemmaksi. Mukana oli paljon enemmän oman äänensä löytäneitä nuoria kirjoittajia, joista epäilemättä kuullaan vielä. Tästä johtuen myös finaalivaiheeseen valikoitui tänä vuonna suhteessa enemmän tekstejä.

Koska esiraativaiheen tulokset ovat tänäkin vuonna herättäneet kirjoittajissa runsaasti kiinnostusta, on esiraati päättänyt ilmoittaa finaalivaiheeseen päässeiden tekstien nimet jo nyt.

Jatkossa ovat seuraavat kahdeksan tekstiä:

Clary Wood
Kynnet asfaltilla
Putosi taivaasta
Rautajumalat
Ruosteiset siivet
Vaeltaja
Valkoisten siipien hinta
Yön himo

Mainittakoon., että kirjoittajat hyödynsivät tänä vuonna valmiita otsikkoja huomattavasti aiempia vuosia enemmän ja näin kisassa olikin useampia saman nimisiä tekstejä. Sekaannuksien välttämiseksi jatkoon päässeiden tekstien kirjoittajille on ilmoitettu asiasta henkilökohtaisesti.
Avatar

Viestit: 297

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Pe Heinä 06, 2012 2:04 am

Re: Noviisi 2011 esiraativaiheessa

Kilpailu on nyt ratkennut ja tulokset verkossa. Tulosten julkistamisessa meni pidempään kuin olimme toivoneet, mistä pahoittelumme.

Kilpailun tulokset sekä tämän vuoden satoa käsittelevä yleispalaute löytyvät siis nyt Noviisin verkkosivuilta:

http://noviisi.blogspot.fi/

Seuraava Noviisi järjestetään vuonna 2013. Kirjoittajien kannattaa pitää silmällä myös Nova-kirjoituskilpailua, joka julistetaan loppuvuodesta. Kilpailun sivuilta löytyvät aiempien vuosien yleispalautteet ovat niin ikään hyödyllistä luettavaa kirjoittajalle. :-)

http://www.tsfs.fi/nova/

Pasi

Paluu Tiedotus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com