Viesti Ma Elo 24, 2015 1:29 pm

Terrakodin avoimet ovet 2015

Vaikka säästä ei sitä uskoisikaan, syksy on täällä taas, ja jokavuotinen rekrytointirumba lähestyy. Tänä vuonna Tutkan isännöimät Terrakodin avoimet ovet järjestetään keskiviikosta perjantaihin 2.-4.9. klo 12-17. Ideana on, että kiinnostuneet voivat tuolloin tulla pistäytymään toimistolla ja tutustumaan yhdistysten toimintaan.

Tämän lisäksi Tutkalla ja TSFS:llä on yhteispöytä RSGT-tapahtumassa (torstaina 27.8.2015 klo 10-16 Kauppakorkeakoululla) ja Turun yliopiston avajaiskarnevaaleilla (torstaina 3.9.2014 klo 12-15 Yliopistonmäellä).

Se, missä jäsenistö voi parhaiten yhdistyksiä auttaa ovat avoimet ovet. Jokainen halukas on siis tervetullut hengaamaan tuolloin toimistolle ja tuomaan tarjottavaa eli leipomuksia ja muuta. Mikään kun ei anna huonompaa kuvaa toiminnasta kuin tyhjä hörhötoimisto. :-)

Tämä on oleellista etenkin torstaina, jolloin osa aktiiveista on kiinni yliopistonmäellä eli ohjaamassa kiinnostuneita toimistolle. Samoin jos joku tätä lukeva ei ole vielä lainkaan ehtinyt käydä uudella Terrakodilla, tämä on oiva tilaisuus korjata asia.

Keskiviikkona ilta jatkuu avoimien ovien jälkeen ANC:n peli-illalla, torstaina Tutkan ja TSFS:n Varjomafialla ja perjantaina Senpain ohjelmalla.

Avoimista ovista on olemassa flyeri, jota jokainen halukas saa printata, antaa kaverille tai jakaa haluamiinsa paikkoihin.

http://tinyurl.com/pkx6ubl (A4-versio)
http://tinyurl.com/p4yxear (A5-versio)

Avointen ovien Facebook-event löytyy osoitteesta:

https://www.facebook.com/events/164828503850511/

Tervetuloa!