Viesti Ma Syys 22, 2014 9:56 pm

Turun kirjamessut 2014

Turun kansainväliset kirjamessut täyttävät messukeskuksen jälleen 3.–5.10. TSFS ja Tutka organisoivat nytkin messuille suureen suosioon nousseen "Science fiction ja fantasia Turussa" -osaston, joka tarjoaa sf/f-hörhöille mukavan tukikohdan messuhälinän keskellä. Luvassa on siis kolmen päivän ajan messuhulinaa hilpeässä hörhöseurassa.

Osasto kirppiksineen, badgemyyntilaareineen ja sohvineen löytyy tänä vuonna A-salin peränurkasta, paikalta A/17. Osasto löytyy kätevimmin kun kääntyy heti pääaulassa vasemmalle, jatkaa vaatesäilytyksen ohi ja sitten suunnistaa kohti A-hallin nurkkaa.

Paikalla on tuttuun tapaan Terrakodin kirppishylly, johon seurojen jäsenet voivat tuoda myytävää. Kätevimmin tuotteiden tuominen myyniin onnistuu kiikuttamalla ne Terrakodille torstaisiin Varjomafioihin tai muihin tapahtumiin ennen messuja.

Luonnollisesti tuotteita voi tuoda myyntiin myös suoraan messuille. Myytävät tuotteet voivat olla kirjoja, sarjakuvia tai elokuvia. Riittää, että ne voi laskea jollain tavalla sf/f-genren piiriin. Myyntihinnasta peritään 10% provisio.

Messulippumyynnistä tiedotettiinkin jo seurojen sähköpostilistoilla ja Facebookissa. Lipun hinta on edelleen hävyttömän alhainen kuusi euroa. Normaalilipun hinta on kuitenkin 15 euroa, ja opiskelijalipunkin 11 euroa. Messulippujen myynnistä ja kirppiksestä vastaa Leila Paananen (leilanneli@gmail.com).

Tekijävierailut kuuluvat tänäkin vuonna osaston ohjelmaan. Niiden tavoitteena on antaa yleisölle tilaisuus jututtaa kirjailijoita ja sarjakuvataiteilijoita rennossa tunnelmassa kahvikupposen äärellä ja lepuuttaa messuhallien kiertämisestä kipeytyneitä jalkojaan. Tämän vuoden vierailijaohjelmasta tiedotetaan erikseen.

Bussilla messukeskukselle pääsee messujen ajan bussilla 100, joka lähtee tuttuun tapaan Kauppatorilta.

Turun kirjamessuista löytyy lisätietoa messukeskuksen www-sivuilta:

http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-ta ... ut/etusivu

Jos kysyttävää on, vastailemme mielellämme.

Nähdään messuilla!

Pasi

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/719426191474377/