Viesti Ke Elo 20, 2014 6:25 pm

Terrakodin avoimet ovet 2014

Syksy on saapunut, ja jokavuotinen rekrytointirumba lähestyy. Tänä vuonna Tutkan isännöimät Terrakodin avoimet ovet järjestetään keskiviikosta perjantaihin 3.-5.9. klo 10-16. Ideana on, että kiinnostuneet voivat tuolloin tulla pistäytymään toimistolla ja tutustumaan toimintaan.

Tämän lisäksi Tutkalla ja TSFS:llä on yhteispöytä RSGT-tapahtumassa (torstaina 28.8.2014 klo 10-15 Kauppakorkeakoululla) ja Turun yliopiston avajaiskarnevaaleilla (torstaina 4.9.2014 klo 12-15 Yliopistonmäellä).

Se, missä jäsenistö voi parhaiten yhdistyksiä auttaa ovat avoimet ovet. Jokainen halukas on siis tervetullut hengaamaan tuolloin toimistolle ja tuomaan tarjottavaa eli leipomuksia ja muuta. Mikään kun ei anna huonompaa kuvaa toiminnasta kuin tyhjä hörhötoimisto. :-)

Tämä on oleellista etenkin torstaina, jolloin osa aktiiveista on kiinni yliopistonmäellä eli ohjaamassa kiinnostuneita toimistolle. Samoin jos joku ei ole vielä lainkaan ehtinyt käydä uudella toimistolla, tämä on oiva tilaisuus korjata asia. :-)

Keskiviikkona ilta jatkuu avoimien ovien jälkeen ANC:n peli-illalla, torstaina Tutkan ja TSFS:n Varjomafialla ja perjantaina Senpain ohjelmalla.

Avoimista ovista on olemassa flyeri, jota jokainen halukas saa printata, antaa kaverille tai jakaa haluamiinsa paikkoihin.

https://drive.google.com/file/d/0B29YIfL5bOrqSjhGa3JWdExSS00/edit?usp=sharing

Tervetuloa!