Viesti La Huhti 26, 2014 3:18 pm

Terrakodin vappuvastaanotto 2014

Hei, kaikki.

Vappu, tuo rakastettu ja vihattu töttörööjuhla häämöttää taas tapahtumahorisontissa. Koska myös nörteillä on tarve sen juhlintaan, järjestää Tutka tänäkin Terrakoti-toimistolla kaikille avoimen perinteisen vappuvastaanoton.

Ovet aukeavat vappuaattona keskiviikkona 30.4. kello kahdelta ja joukkoon saa liittyä silloin kun sen parhaaksi näkee. Viiden korvilla halukkaat saavat lähteä joukolla katsomaan vappuseremonioita keskustaan, mutta tilassa on päivystys koko ajan.

Ohjelmassa on siis jälleen vappuhenkistä hengausta hyvässä seurassa ja yleistä häröilyä. Tarjoilu toimii tutulla nyyttikestiperiaatteella, eli jokaisen paikalle saapuvan toivotaan tuovan mukanaan simaa tai muuta juhlan luonteeseen kuulvaa yhteiseen pöytään.

Koska nörtit tunnetusti vierastavat ulkoilmaa, koottua osallistumista vapunpäivän piknikille ei tänäkään vuonna Tutkan puolesta järjestetä. Sen sijaan halukkaat saavat kokoontua torstaina kello kolmelta Terrikselle vappupiknikin sosialistis-scifistisille jatkoille.

Tänä vuonna sosialistisena scifielokuvana nähdään puolalainen Na srebrnym globie ("On The Silver Globe").

Mielenkiintoiseksi elokuvan tekee se, että suurin osa sen materiaalista kuvattiin jo 1970-luvun lopulla. Kun noin 80% elokuvasta oli valmiina, määrättiin elokuvan tuotanto poliittisin perustein lopetettavaksi. Nyt nähtävä rekonstruoitu versio julkaistiin vasta 1988.

Lisätietoja:

http://www.imdb.com/title/tt0093593/
http://en.wikipedia.org/wiki/On_the_Silver_Globe_(film)

Vappuvastaanoton Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/138454346325162/

Tänä vuonna myös Econ, köyhien scifi- ja fantasiaharrastajien oma tapahtuma sijoittuu vapun yhteyteen, ja järjestetään lauantaina 3.5. klo 18.00 eteenpäin Terrakodilla.

Econ 6:n kunniavieraaksi on tätä kirjoitettaessa varmistunut Terrakodin kello, ja fanikunniavieraaksi toimiston BDSM-kumiankka. Tapahtumasta tulee vielä erillinen tiedote, mutta jo nyt on turvallista arvioida luvassa saattavan olla jopa edellisvuotista köyhempi Econ.

Tervetuloa!