Viesti La Syys 02, 2017 11:15 pm

Terrakodin avoimet ovet 2017

Syksy on täällä taas, ja jokavuotinen rekrytointirumba lähestyy. Tänä vuonna Tutkan isännöimät Terrakodin avoimet ovet järjestetään tiistaista torstaihin 5.-7.9. klo 12 eteenpäin.

Ideana on, että uudet opiskelijat ja muut kiinnostuneet voivat tuolloin tulla pistäytymään toimistolla ja tutustumaan yhdistysten toimintaan. Tämän lisäksi Tutkalla ja TSFS:llä on yhteispöytä Turun yliopiston avajaiskarnevaaleilla jotka järjestetään tiistaina 5.9.2016 Yliopistonmäellä.

Se, missä jäsenistö voi parhaiten yhdistyksiä auttaa ovat avoimet ovet. Jokainen halukas on siis tervetullut viettämään tuolloin aikaa toimistolla sekä tuomaan mukanaan tarjottavaa eli leipomuksia ja muuta. Mikään kun ei anna huonompaa kuvaa toiminnasta kuin tyhjä nörttitoimisto. :-)

Kukin on niin ikään vapaa tulostamaan avointen ovien flyerin ja laittamaan sen sopivalle ilmoitustaululle, jos sattuu sellaisen ohi kävelemään:

https://drive.google.com/file/d/0B29YIf ... sp=sharing (A4)

https://drive.google.com/file/d/0B29YIf ... sp=sharing (2xA5)

Jos joku tätä lukeva ei ole vielä lainkaan ehtinyt käydä Terrakodilla, tämä on oiva tilaisuus korjata asia. Keskiviikkona ilta jatkuu avoimien ovien jälkeen Tyrmän ohjelmalla ja torstaina Tutkan ja TSFS:n päivystyksellä sekä Varjomafialla klo 17.

Tervetuloa!