Viesti To Heinä 18, 2019 3:48 pm

Tutkan Doctor Who -videoilta #45

Hei kaikki,

Alkuvuodesta aloitimme matkamme seitsemännen Tohtorin kanssa, ja nyt on vuorossa tämänvuotisista neljästä klassikkovideoilloista toinen. Tohtorina jatkaa Sylvester McCoy, joka toi äksyn Bakerin jälkeen hahmoon mukaan pehmeyttä ja chaplinmaista hassuttelua.

Tohtorin porkkanapäinen kumppani Mel jäi viime kerralla kyydistä, ja korvautui Acella, jonka pesäpallomailankäyttötaitoihin pääsemme nyt tutustumaan. Mel onkin Tohtorin klassisen kauden kumppaneista viimeinen, ja pysyy hänen matkassaan tämän vuoden loppuun asti.

Katsottavana on kolme vuosina 1988 ja 1989 valmistunutta seikkailua, jotka kantavat nimiä "Remembrance of the Daleks", "The Happiness Patrol" ja "Silver Nemesis". Näistä ensimmäinen koostuu neljästä ja kaksi jälkimmäistä kolmesta 25-minuuttisesta osasta.

Luvassa on Tohtorin viimeinen kohtaaminen kahdenkin arkkivihollisensa kanssa klassisen kauden aikana. Seikkailuista toisessa puolestaan esiintyy monellakin tapaa pahamaineinen Tohtorin vihollinen, johon videoiltojen yhteydessä on viittailtu jo useampia vuosia.

Aika on ensi viikon lauantai 27.7. klo 15:00 ja paikkana Terrakoti. Aloitamme kolmelta, ja pidämme seikkailujen välillä normaalit jaloittelu- ja pissallakäynti- ja ruokatauot. Tuttuun tapaan jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kävele pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/2766587876702089/

Tervetuloa!