Viesti La Loka 27, 2018 11:55 am

Tutkan ja TSFS:n Halloween 2018: Witches

(Briefly in English, see below.)

Halloween lähestyy jälleen, ja on perinteisten pyhäinpäivänjuhlien aika. Kemut ja muu siihen liittyvä toteutetaan tänäkin vuonna yhteistyössä Tutkan ja TSFS:n kesken. Ja kuten viime vuonna, myös teema on tänä vuonna yleisötoive eli Noidat.

Teemaan virittäydytään perjantaina 2.11. klo 17:00 alkavan elokuvamaratonin muodossa. Kuten viime vuonna, on katsottavaksi nytkin valittu kolme mahdollisimman erilaista aiheen tulkintaa: Häxan (1922), Angel Heart (1987) ja The Craft (1996).

Perinteiset halloween-kemut puolestaan ovat vuorossa lauantaina 3.11 klo 18:00 eteenpäin. Teeman mukainen pukeutuminen on sallittua, muttei millään muotoa pakollista.

Tänä vuonna ohjelmassa on pitkästä aikaa ruokakilpailu, eli noitamaisimman keitoksen tai muun ruokalajin loihtineelle on luvassa hieno palkinto sekä kosolti mainetta ja kunniaa. Voit käyttää vapaasti mielikuvitustasi ja soveltaa teemaa haluamallasi tavalla.

Kristallipallo on myös kertonut, että jokaisen kunnon noidan kirjastoon kuuluva Noidan käsikirja saattaa ilmaantua illan aikana maagisesti paikalle. Jos näin käy, on enemmän kuin asiaankuuluvaa lukea siitä valikoituja otteita.

Tarjoilu kummassakin tilaisuudessa toimii perinteiseen nyyttärityyliin, eli jokaisen vieraan toivotaan tuovan mukanaan teemaan tai illan tunnelmaan sopivaa syötävää ja juotavaa yhteiseen pöytään.

Paikkana on perinteisen noitaisa toimistomme Terrakoti Yo-talo B:ssä. Terrakoti osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä luudalla TYKS:n suunnasta lähestyttäessä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle etsi myrkynvihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), lennä sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Lisätietoja:
http://terrakoti.net/yhteystietoja

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille jomman kumman yhdistyksen jäsenille. Viiden euron jäsenmaksun maksaminen onnistuu kätevästi myös paikan päällä.


Briefly in English:

Halloween is here. Tutka and TSFS are once again joining their forces, and are arranging two-day celebration on Terrakoti, on November 2nd and 3rd. This year's theme are "Witches".

On Friday the 2nd we're having a three-movie marathon at 5 pm. There will be three witch movies with all very different approach: Häxan (1922), Angel Heart (1987) and The Craft (1996).

Halloween continues on Saturday with the Halloween party at 6 pm. This time there will also a food competition for the best witchy dish. The winner will get an grandish prize and lots of glory.

Terrakoti is located at Student house B, Rehtorinpellonkatu 4-6 (first floor, at the far-left end of the hallway).

More information:
http://terrakoti.net/english

Tervetuloa!