Viesti Ti Loka 09, 2018 7:53 pm

Tutkan karkki- ja juomapelimaraton 2018: Men In Black

Hei kaikki,

Kirjamessut on messuiltu, ja edessä on yksi Tutkan syksyn huipennuksista, eli eeppinen karkki- ja juomapelimaraton. Karkkipussia ja lasia kallistellaan nyt jo yhdettätoista kertaa.

Tänä vuonna katsottavaksi klassiseksi elokuvatrilogiaksi on valittu Men In Black. Tuo vuosina 1997-2012 valmistunut sarjahan kertoo USA:n hallituksen salaisista agenteista, jotka suojelevat kansalaisia ulkoavaruuden hörhöiltä, kuten ensimmäisen elokuvan tagline asian aikoinaan luovasti ilmaisi.

Idea on aiemmilta vuosilta tuttu. Tarkoituksena on katsoa elokuvat putkeen ja ottaa ryyppy tai karkkia aina kun jokin niissä usein toistuva asia tapahtuu. Säännöt sisältävää lehtistä jaetaan paikan päällä eli kenenkään ei tarvitse osata niitä ulkoa.

Tuttuun tapaan paikalla on myös absolutisteja, jotka aikovat pitää kivaa karkin ja limun voimin. Alkoholin nauttiminen ei siis ole millään muotoa välttämättömyys. Alkoholipitoisia juomia karkkipussin sijasta kallistelevat alkavat tätä nykyä olla Tutkan juomapeleissä jo harvinaisuus.

Paikka on toimistomme Terrakoti Yo-talo B:ssä, ja aika tuleva lauantai 13.10. Aloitamme kello viisi. Elokuvien välissä pidetään tuttuun tapaan pitkät jaloittelu, ruoanhaku- pissallakäynti- ja hölötystauot.

Terrakoti löytyy osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kävele pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Lisätietoja:
http://terrakoti.net/yhteystietoja

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin kaikille Tutka ry:n jäsenille. Jos tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Varaudu siis runsailla viinaksilla ja lantringilla tai vaihtoehtoisesti limsalla, karkilla ja pähkinöillä ja ilmesty paikalle!

Tervetuloa!

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/168197607422216/