Viesti Ti Huhti 03, 2018 12:23 am

Tutkan Doctor Who -videoilta #41

On vuoden toisen Doctor Who -videoillan aika, jossa jatkamme matkaamme kuudennen Tohtorin kanssa.

Kuten viime tapahtumakuvauksessa kerroin, haluttiin kuudennen Tohtorin myötä tuoda sarjaan synkkyyttä ja hänestä tehtiin pikkumainen ja itseään täynnä oleva kiukkupussi, jolla oli vaikeuksia saada regeneraation jälkeen marmorikuulat päässään järjestykseen.

Valitettavasti hahmosta putosi tällöin pois pehmeä puoli, josta syystä hän on vain harvan fanin suosikkitohtori. Asiaa ei auta hahmon persoonalle täysin vastakkainen vaateparsi, jota Tohtoria näytellyt Colin Baker, joka olisi halunnut pukeutua johonkin synkempään, on kuvannut "onnettomuudeksi sateenkaaritehtaassa".

Näemme tällä kertaa kolme seikkailua vuodelta 1985, jotka kantavat nimiä "The Mark of the Rani", "The Two Doctors" ja "Timelash". Seikkailuista kaksi koostuu kahdesta 45 minuutin ja yksi kolmesta 45 minuutin jaksosta. Niissä Tohtori seikkailee niin nykyajassa kuin menneisyydessäkin.

Seikkailuista ensimmäinen ei valitettavasti ole kestänyt aikaa kovin hyvin, mutta se esittelee Tohtorin uuden arkkivastustajan Ranin, naispuolisen aikavaltiaan, jolla on yhtä vähän halua totella gallifreylaisia lakeja kuin Tohtorillakin. Raniin päästään tutustumaan uudestaan marraskuussa.

Aika on tuleva lauantai 7.4. ja paikkana Terrakoti. Aloitamme jälleen kolmelta, ja pidämme seikkailujen välillä normaalit jaloittelu- ja pissallakäynti- ja ruokatauot. Tuttuun tapaan jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kierrä roskiskatokset, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Edelleen mainittakoon edelleen vinkkinä uudemmille kävijöille, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin kaikille Tutka ry:n jäsenille. Jos tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Tervetuloa!