Viesti Ke Maalis 14, 2018 8:38 pm

The Unlucky Charm: Varjomafian 13-vuotissynttärit

Varjomafia, tuo Tutkan ja TSFS:n toiminnan ydin on sulostuttanut kävijöidensä elämää jo pian kolmentoista vuoden ajan. Talven tapahtumatarjonta alkoi näyttää kovin ilottomalta, josta syystä Tutka päätti järjestää pitkästä aikaa Varjomafialle kunnon synttärit. Koska mittariin kilahtaa tällä kertaa epäonnen luku, on se päätetty myös valita kekkereiden teemaksi.

Vaikka virallinen syntymäpäivä 24.3. olisi osunut kätevästi lauantaille, juhlimme pakottavista syistä päivää viikon verran etuajassa. Päivä on siis lauantai 17.3. ja aika 18:00 eteenpäin. Tarjoilu toimii perinteiseen nyyttärityyliin, eli jokaisen vieraan toivotaan tuovan mukanaan teemaan tai illan tunnelmaan sopivaa syötävää yhteiseen pöytään.

Ohjelmassa on nytkin pukukilpailu, eli parhaasta, omaperäisimmästä tai muuten vain vaikuttavimmasta puvusta järjestetään yleisöäänestys. Voit tuttuun tapaan käyttää vapaasti mielikuvitustasi ja soveltaa teemaa haluamallasi tavalla. Myös ilmaantuminen paikalle muuten kuin naamiaisasussa on enemmän kuin sallittua.

Paikka on toimistomme Terrakoti Yo-talo B:ssä. Terrakoti löytyy osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kävele pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin Tutkan ja TSFS:n jäsenille. Jos jomman kumman seuran tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Tervetuloa!