Viesti La Joulu 30, 2017 11:33 pm

Tutkan uudenvuoden vastaanotto 2017

Tutka järjestää tänäkin vuonna Terrakodilla uudenvuoden vastaanoton. Kokoonnumme siis jälleen nörttiseurassa ottamaan vastaan uutta vuotta ja muistelemaan vanhaa.

Tarjoilu toimii tutulla nyyttäriperiaatteella, eli jokaisen paikalle saapuvan toivotaan tuovan mukanaan juhlan teemaan sopivaa syötävää ja juotavaa yhteiseen pöytään.

Paikalle voi ilmaantua kello 18.00 tienoilla. Hieman ennen puoltayötä lähdemme sään ja olosuhteiden salliessa keskustan suuntaan katsomaan ilotulitusta. Halukkaat voivat jäädä toimistolle, jonne ekskursio myös palannee nautittuaan tarpeeksi savusta ja suloisesta ruudintuoksusta.

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, etenkin jos sellaiset ovat esimerkiksi pukinkontista löytyneet. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle, kävele rempseästi pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/184261015488734/