Viesti La Joulu 23, 2017 9:47 am

Doctor Who: Tutka In Need Christmas Special 2017

"I am The Doctor. The original article, you might say."

Joulu ja välipäivät eivät olisi täydellisiä ilman perinteistä Tutkan Doctor Who -videoiltaa. Tänä vuonna sopiva päivä löytyi kätevästi tapaninpäivältä, joka onkin oiva sauma kokoontua yhteen katsomaan Doctor Whon jouluspesiaali, sekä hankkiumaan eroon mahdollisesti jäljellä vielä olevista joulusuklaista ja sukulaistraumoista.

Tänä vuonna joulujakso kantaa nimeä "Twice Upon A Time" ja kuten monet tietävät, jätetään sen myötä jäähyväiset nykyiselle Tohtorille Peter Capaldille:

https://www.youtube.com/watch?v=YCkDXegqjR0

Jouluspesiaalin lisäksi "Tutka In Need" -vidiksessä on tavattu katsoa yhtä ja toista muutekin aiheeseen liittyvää. Tänä vuonna ekstraohjelmana nähdään vuonna 2013 Doctor Whon 50-vuotisjuhlan kunniaksi valmistunut, sarjan synnystä kertova "An Adventure in Space and Time".

https://www.youtube.com/watch?v=dEwikIhEZrE

Elokuva on nähty jouluvidiksessä aiemminkin, mutta tuosta on jo sen verran aikaa, että uusinta ei tehne pahaa. Elokuva sopii katsottavaksi myös siksi, että William Hartnellia siinä esittävä David Bradley nähdään myös tämänvuotisessa joulujaksossa ensimmäisenä Tohtorina.

Päivä on siis 26.12. ja aika perinteinen klo 15:00. Jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää ja juotavaa niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, etenkin jos sellaiset ovat esimerkiksi pukinkontista löytyneet. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle, kävele rempseästi pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!

Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/2008097319456977/