Viesti Ti Loka 24, 2017 4:25 pm

Terrakodin Halloween 2017: Hour of the Wolf

On aika kaivaa hopealuodit ja muu tarpeellinen kätköistään. Halloween nimittäin lähestyy jälleen, ja on Tutkan järjestämien perinteisten pyhäinpäivänjuhlien aika. Tänä vuonna juhlien teemaksi on valittu yleisötoiveena ihmissudet.

Voit tuttuun tapaan käyttää vapaasti mielikuvitustasi ja soveltaa teemaa haluamallasi tavalla. Ohjelmassa on nytkin pukukilpailu, eli parhaasta, omaperäisimmästä tai muuten vain vaikuttavimmasta puvusta järjestetään yleisöäänestys. Tänä vuonna hyvästä ulvonnasta saa lisäpisteitä. Myös ilmaantuminen paikalle muuten kuin naamiaisasussa on enemmän kuin sallittua.

Kuten muutaman kerran aiemminkin, TSFS tekevät nytkin yhteistyötä. Sunnuntaina on nimittäin luvassa samaa teemaa seuraava. TSFS:n järjestämä kolmen elokuvan minimaraton, jossa luomme katsauksen eri aikoina tehtyihin ihmissusielokuviin.

Katsottavana ovat:

Wolf Man (1941)
American Werewolf in London (1981)
Wolf (1994)

Kukin elokuva kuvastaa tekoaikaansa, ja niiden käsittelytapa ja miljöö eroavat hyvin paljon toisistaan. Elokuvista kaksi ensimmäistä ovat yleisötoiveita, ja ne seuraavat tarinallisesti samaa kaavaa. Tästä syystä myös kolmanneksi elokuvaksi valittiin saman tarinan sovitus.

Ehdolla myös ollut hieno, ihmissusiteemaa hieman eri näkökulmasta käsittelevä Company of Wolves (1984) ei näin ollen valitettavasti mukaan sopinut, ja se nähtäneen jossain vaiheessa myöhemmin Varjisleffana.

Tarjoilu kummassakin tilaisuudessa toimii perinteiseen nyyttärityyliin, eli jokaisen vieraan toivotaan tuovan mukanaan teemaan tai illan tunnelmaan sopivaa syötävää yhteiseen pöytään. Halloween-bileet käynnistyvät lauantaina 28.10. perinteiseen aikaan klo 18:00 ja elokuvamaraton sunnuntaina 29.10. klo 14:00.

Paikka on toimistomme Terrakoti Yo-talo B:ssä. Terrakoti löytyy osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kävele rempseästi pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Lisätietoja:
http://terrakoti.net/yhteystietoja

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin kaikille yhdistysten jäsenille. Jos jomman kumman seuran tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Tervetuloa!

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/183367552229606/