Viesti Ke Kesä 14, 2017 5:37 am

Tutkan Doctor Who -videoilta #37

Hei kaikki.

Matkamme krikettitossuisen ja selleri rintapielessään kulkevan viidennen Tohtorin kanssa jatkuu. Luvassa on kolmas Tutkan tämänvuotisista viidestä Doctor Who -videoillasta, joiden aikana käymme läpi Peter Davisonin kauden Tohtorina.

Katsomme tälläkin kertaa kolme neljän jakson seikkailua. Nähtävät seikkailut kantavat nimiä Mawdryn Undead, Terminus ja Enlightenment, ja ovat kaikki valmistuneet vuonna 1983. Jaksoissa seikkaillaan niin sarjan nykyajassa, sen lähitulevaisuudessa kuin kaukana esihistorian hämärissä.

Nähtävät seikkailut seuraavat toisiaan kronologisesti, ja harvinaista kyllä, tällä kertaa tuo jopa näkyy jaksoissa. The Key of Time -tarinakokonaisuudessa viime vuonna nähty pahis The Black Guardian tekee paluun, ja muitakin vanhoja tuttuja nähdään. Myös kumppanimielessä sarjassa tapahtuu muutoksia. Mukaan tulee uusi kumppani ja yhdelle jätetään jälleen jäähyväiset.

Aika on tuleva lauantai 17.6. ja paikkana Terrakoti. Aloitamme jälleen kolmelta, ja pidämme seikkailujen välillä normaalit jaloittelu- ja pissallakäynti- ja ruokatauot. Tuttuun tapaan jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kierrä roskiskatokset, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Edelleen mainittakoon edelleen vinkkinä uudemmille kävijöille, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin kaikille Tutka ry:n jäsenille. Jos tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Tervetuloa!

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/111368192804399/