Viesti Ke Huhti 26, 2017 10:41 pm

Tutkan vappuvastaanotto 2017

Hei kaikki.

Vaikka säästä onkin sitä vaikea uskoa, vappu on jälleen ovella. Koska myös nörteillä on tarve tuon rakastetun ja vihatun töttörööjuhlan viettämiseen, järjestää Tutka tänäkin vuonna Terrakoti-toimistolla kaikille avoimen perinteisen vappuvastaanottonsa.

Tänä vuonna vappuaatto 30.4. osuu sunnuntaille. Ovet aukeavat aattona kello kahdelta ja joukkoon saa liittyä silloin kun sen parhaaksi näkee. Viiden korvilla halukkaat saavat lähteä joukolla katsomaan vappuseremonioita keskustaan, mutta tilassa on päivystys koko ajan.

Ohjelmassa on siis tuttuun tapaan vappuhenkistä hengausta hyvässä seurassa ja yleistä häröilyä. Tarjoilu toimii nyyttikestiperiaatteella, eli jokaisen paikalle saapuvan toivotaan tuovan mukanaan simaa tai muuta juhlan luonteeseen kuuluvaa yhteiseen pöytään.

Tarjolla on Tutkan puolesta holitonta vappuboolia. Muutenkin vastaanotto soveltuu hyvin sellaisille, jotka haluavat juhlistaa vappua ilman eeppistä krapulaa seuraavana päivänä. Virallisesti holiton vastaanotto ei toki ole, ja omien simaa vahvempien virvokkeiden mukanaan tuominen on sallittua.

Tutkan kaksipäiväisen vappusesongin jälkimmäisen osan muodostaa tänäkin vuonna vapunpäivän ”Tutkan sosialistinen tieteiselokuvanäytös”. Elokuvanäytös käynnistyy maanantaina kahdelta eli siihen ehtii ottamaan osaa vaikka olisi viettänyt sitä ennen aikaa epänörttihenkisesti ulkoilmassa vapunpäivän piknikillä.

Tänä vuonna sosialistisena tieteiselokuvana nähdään ehtaa neukkuscifiä, eli vuonna 1924 valmistunut raskaan sarjan mykkäelokuvaklassikko ”Aelita”.

Lisätietoja:

http://www.imdb.com/title/tt0014646/

Kuten muihinkin Tutkan videoiltoihin, jokainen paikalle saapuva on tuttuun tapaan vapaa tuomaan mukanaan elokuvailtaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kierrä roskiskatokset, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!