Viesti Ti Huhti 18, 2017 12:55 am

Tutkan Doctor Who -videoilta #36

On jälleen Tutkan Doctor Who -videoillan aika. Viime kerralla näimme, kun Tohtorin krikettitossuihin astui uusi mies eli Peter Davison, joka rooliin tullessaan oli nuorin hahmoa koskaan esittänyt näyttelijä. Nyt on vuorossa toinen viidestä tämänvuotisesta Doctor Who -videoillasta, joiden aikana käymme läpi Davisonin kauden Tohtorina.

Katsottavana on tällä kertaa kolmen kronologisesti toisiaan seuraavaa ja vuosina 1982 ja 1983 valmistunutta seikkailua. Seikkailuilla on kaikilla pituutta neljän jakson verran, ja ne kantavat nimiä Earthshock, Time-Flight ja Arc of Infinity. Tällä kertaa jaksot ovat varsin scifihenkisiä ja niissä seikkaillaan joko avaruudessa, maapallolla tai erittäin kaukana historiassa.

Tohtorin mukana seuraavat näissä seikkailuissa kumppanit, jotka ovat olleet mukana kuvioissa jo jonkin aikaa, eli kipakka aussi Teagan sekä avaruusteinit Adric ja Nyssa. Dynamiikaltaan sarja muistuttaakin nyt nähtävissä Davisonin alkukauden jaksoissa perhesarjaa avaruudessa. Muitakin vanhoja tuttuja nähdään, ja osalle jätetään jäähyväiset.

Aika on tuleva lauantai 22.4. ja paikkana Terrakoti. Aloitamme jälleen kolmelta, ja pidämme seikkailujen välillä normaalit jaloittelu- ja pissallakäynti- ja ruokatauot. Tuttuun tapaan jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle kierrä roskiskatokset, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntalaisia osissa ja muuta kummaa" (muu kumma olemme me), kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Edelleen mainittakoon edelleen vinkkinä uudemmille kävijöille, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Tilaisuus on avoin kaikille Tutka ry:n jäsenille. Jos tämän vuoden nimellinen viiden euron jäsenmaksu on vielä hoitamatta, voi sen suorittaa kätevästi paikan päällä.

Tervetuloa!