Viesti Ma Joulu 23, 2019 11:32 pm

Tutka in need Christmas Special 2019

Joulu on täällä taas. Tutkan joulu ja välipäivät eivät olisi täydellisiä ilman perinteistä "Tutka In Need" -videoiltaa. Tänä vuonna tapaninpäivä osuu kätevästi torstaille, eli luvassa on paitsi Doctor Who -jouluvidis, myös tapaninpäivän Varjis.

Proseduuri on aiemmilta vuosilta tuttu. Tarkoituksena on siis kokoontua yhteen katsomaan Doctor Whon jouluspesiaali, sekä hankkiumaan eroon mahdollisesti jäljellä vielä olevista joulusuklaista ja sukulaistraumoista.

Koska tänäkään vuonna ei ole luvassa uutta jouluspesiaalia olemme valinneet katsottavaksi jakson "The Doctor, the Widow and the Wardrobe" vuodelta 2011.

Päivä on siis tänäkin vuonna 26.12. ja aika perinteinen klo 15:00. Jokainen paikalle saapuva on vapaa tuomaan mukanaan syötävää ja juotavaa niin julkiseen kuin yksityiseenkin jakoon. Varjis puolestaan käynnistyy tuttuun tapaan klo 17:00.

Edelleen vinkkinä mainittakoon, että Terrakodille kannattaa varautua villasukkien kanssa, etenkin jos sellaiset ovat esimerkiksi pukinkontista löytyneet. Toimistomme on viileä paikka, sanan monessakin mielessä.

Terrakoti löytyy Yo-talo B:stä, osoitteesta Rehtorinpellonkatu 4-6. Hyviä maamerkkejä ovat Hämeenkadun "Akateeminen" Hesburger sekä Proffan kellari -opiskelijabaari, jonka naapurissa Terrakoti sijaitsee.

Päästyäsi B-talon pihalle, kävele rempseästi pihan poikki, etsi vihreästä seinästä kyltti "Osakuntasali ja B-talon 1. kerros", kävele sisään ovesta ja jatka käytävää oikealle. Terrakoti löytyy käytävän päästä vasemmalta.

Tervetuloa!

PS. Facebook-event löytyy osoitteesta:
https://www.facebook.com/groups/64184696322/