TSFS ja tulevat tapahtumat

Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ti Elo 27, 2019 11:56 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 9/2019

Kesä alkaa vedellä viimeisiään, ja syksy häämöttää. TSFS on viettänyt kesän ajan lomaa tapahtumien saralla, mutta alkaa levitellä jälleen siipiään. Ohessa seuraa siis tuttuun tapaan summaus TSFS:n lähitulevaisuuden toiminnasta. Ellei toisin mainita tapahtumat järjestetään kotoisalla Terrakoti-toimistollamme.

Tämän lisäksi kannattaa muistaa TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.

Study In Turku-messut
to 29.8. klo 10-16


TSFS on Tutkan kanssa edustettuna ICT Cityssä järjestettävillä opiskelijamessuilla levittämässä Terriksen ja nörttiyden uljasta ilosanomaa. Kaupunkiin juuri muuttaneiden tai muuten vain opiskelunsa aloittaneiden nörttituttujen raahaaminen paikalle on sallittua.

http://www.turku.fi/studyinturkumessut
https://www.facebook.com/events/604902946663417

Terrakodin avoimet ovet
ma-pe 2.–6.9. klo 12-17


Terrakodin avoimet ovet tulevat taas! Ovet ovat auki 2.-6.9. klo 12-17 ja jokainen kiinnostunut on tervetullut piipahtamaan toimistolla. Lisäksi tiistaita lukuun ottamatta Terrakodilla järjestetään joka ilta uusille suunnattua normitoimintaa. TSFS:n ja Tutkan tapauksessa tämä tarkoittaa torstaista uusien Varjista klo 17 eteenpäin.

https://www.facebook.com/events/2626505747362390/

Turun yliopiston avajaiskarnevaalit
ti 3.9. klo 12–14


Sama meno kuin Study in Turku -tapahtumassa, mutta lyhyemmän kaavan kautta ja muutenkin tiiviimmin. Paikkana yliopiston Alakampus eli Educariumin ja Publicumin edusta.

https://www.tyy.fi/fi/toiminta/opiskelijakulttuuri/avajaiset/avajaiskarnevaalit

TSFS:n sarjamaraton #10: Good Omens
la 7.9. klo 14–


On TSFS:n vuoden kolmannen sarjamaratonin aika. Tällä kertaa vuorossa on Neil Gaimanin ja Terry Pratchettin Good Omens -romaaniin perustuva tuore dramatisointi. Luvassa on maailmanlopun komedia vailla vertaa.

https://www.facebook.com/events/2396517213894103/

To 12.9. klo 9–15
Syksyn spefipullis vol 1.


Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi. Paikkana on tällä kertaa Natura-rakennuksen eli vanhan Luonnontieteidentalo 1:n ala-aula.

TSFS:n divarikierros
la 14.9. klo 10–


TSFS:n jokasyksyinen divarikierros on täällä taas. Kierros aloitetaan Kvariaatista klo 10, jonka jälkeen edetään noin tunnin väljällä porrastuksella Brahen antikvariaatin ja Alfa Antikvan kautta Peltolan antikvariaattiin. Päivän päätteeksi kokoonnutaan vertailemaan saaliita Terrakodille. Arr!

TSFS:n spefilukupiiri
Ma 16.9. klo 18:00–19:30


TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo kuudetta vuotta. Syyskuun lukupiirikirjana käsittelyssä on Charles Strossin "Singulariteettitaivas". Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/lukupiiri.html

Studia Varjomafia, vol. 3
la 21.9.


TSFS:n ja Tutkan yhdessä järjestämän Varjomafia-hengailuillan akateeminen valejalka Studia Varjomafia materialisoituu jo kolmannen kerran. Luvassa jälleen mielenkiintoisia luentoja maan ja taivaan väliltä, päältä, alta ja sivulta. Paikkana tuttuun tapaan Terrakoti. Kysymyksiin vastaa Tutkan puhis Johanna Junnila (johanna.junnila@gmail.com).

Turun kirjamessut
pe-su 4.–6.10.


Turun kirjamessut häämöttävät jo tapahtumahoristontissa, ja TSFS:llä sekä Tutkalla on niillä nytkin yhteisosasto. Seura välittää jälleen messuille lippuja, joiden myynnistä vastaa viimevuotiseen tapaan Katja Juusela (katja.s.juusela@utu.fi), muista messuasioista allekirjoittanut.

Loppuun pari yleistä tiedotusasiaa. TSFS:n sisarseura Tutka teetti pari vuotta sitten erän Terrakoti-paitoja, ja nyt on uuden tilauksen aika. Paitoja ei tehdä jälleenmyyntiin, koska paitojen valmistaminen varastoon sitoisi liikaa seuran varoja, vaan ainoastaan tilausten perusteella. Paidan hinnaksi tulee noin 20-25 euroa, ja hinta laskee sitä enemmän mitä enemmän tilauksia tulee.

https://tinyurl.com/y2679k6j

Kannattaa muistaa myös parhaillaan käynnissä oleva, TSFS:n, Tutkan ja STk:n yhteistyössä järjestämä Noviisi-kirjoituskilpailu. Kyseessä on Nova kirjoituskipailun nuorempi sisarus johon voivat ottaa 13–17-vuotiaat tulevaisuuden kirjalliset kyvyt. Sanaa kisasta saa kaikin mokomin levittää.

https://noviisi.blogspot.com/

TSFS:n jäsenmaksut ovat vanhat tutut, eli viisi euroa ilman Spiniä ja viisitoista euroa Spinin kanssa. Vuoden 2019 vuosikertaan kuuluu kaksi Spiniä. Jäsenmaksulla saa pääsyn kaikkiin seuran järjestämiin tapahtumiin sekä lainausoikeuden kirjastoon.

Tilinumero on FI34 4713 3020 0222 51 ja tämän vuoden viitenumero 20190. Jos jäsenyytesi maksaa joku muu kuin sinä itse, muista ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen kortisto@tsfs.fi ketä jäsentä kyseinen maksu koskee.

Jos olet mielestäsi maksanut jäsenmaksun muttet saanut vuoden ensimmäistä numeroa, tai sinulla on muuta kysyttävää, laita rohkeasti mailia em. osoitteeseen niin selvitämme mistä kenkä puristaa. Spin 2/2019 ilmestyy kirjamessujen alla ja postitetaan kaikille kuluvan vuoden jäsenmaksunsa maksaneille.

http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html
Avatar

Viestit: 315

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ke Loka 02, 2019 6:39 am

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

Hei kaikki,

Ohessa seuraa tuttuun tapaan summaus TSFS:n lähitulevaisuuden toiminnasta. Vaikka isoin tapahtuma horisontissa ovatkin Turun kirjamessut, mahtuu kalenteriin muutakin kiinnostavaa. Ellei toisin mainita, tapahtumat järjestetään kotoisalla Terrakoti-toimistollamme.

Vuoden jälkimmäinen Spin on niin ikään ilmestynyt, ja sen pitäisi saapua jäsenille tämän viikon aikana. Jos olet mielestäsi maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun, mutta lehteä ei näy tai sinulla on muuta kysyttävää, laita rohkeasti mailia osoitteeseen kortisto@tsfs.fi.

TSFS:n jäsenmaksut ovat viisi euroa ilman Spiniä ja viisitoista euroa Spinin kanssa. Spinin lis'ksi jäsenmaksulla saa pääsyn seuran järjestämiin tapahtumiin sekä lainausoikeuden kirjastoon. Luonnollisesti jäsenmaksun voi tulla maksamaan myös osastollemme kirjamessuille.

http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Myös Noviisi eli TSFS:n, Tutkan ja STk:n yhteistyössä järjestämä, 13–17-vuotiaille suunnattu scifi- ja fantasianovellien kirjoituskilpailu on edelleen käynnissä. Deadline on halloweenin alla eli kirjoittamisaikaa on vielä kuukauden päivät. Sanaa saa levittää!

https://noviisi.blogspot.com/


Turun kirjamessut
pe-su 4.–6.10.


Kirjamessut tulevat! Suomen vanhimmat ja kauneimmat kirjamessut täyttävät messukeskuksen tulevana viikonloppuna, ja TSFS:llä sekä Tutkalla on niillä jälleen yhteisosasto. Seuran välittämiä lippuja on vielä muutamia jäljellä, ja niiden myynnistä vastaa Katja Juusela (katja.s.juusela@utu.fi), muista messuasioista allekirjoittanut.

Huom! Erikseen mainittakoon että kirppistä ei tänä vuonna osastolla ole. Haluamme rauhoittaa osastoa hieman, jotta seuran toiminnan markkinointi kiinnostuneille olisi helpompaa. Sen sijaan osastolle kannattaa tänä vuonna ilmaantua toiveikkaasti pankkikortin kanssa, jos vaikka saisimme upouuden iZettlemme toimimaan luotettavammin kuin viime pulliksessa.

https://www.facebook.com/events/2442645632623214/


Syksyn spefipullis vol 2.
To 10.10. klo 10-16


Ja pulliksista puheen ollen. Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä myyjäisiä Feenix-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.


TSFS:n spefilukupiiri
Ma 21.10. klo 18:00–19:30


TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri porskuttaa edelleen. Lokakuun lukupiirikirjana käsittelyssä on Harry Harrisonin "Eedenistä länteen". Siinä on dinosauruksia. Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/lukupiiri.html


TSFS:n ja Tutkan Halloween
Pe 1.11 klo 17:00
La 2.11. klo 18:00


TSFS ja Tutka yhdistävät jälleen voimansa Halloweenin merkeissä, ja tällä kertaa teemaksi on valittu postapokalyptinen scifi. Perjantaina ohjelmassa on kolme mahdollisimman erilaista elokuvasovitusta aiheesta ja lauantaina perinteiset Halloween-kemut pukukisoineen. Eventiä pukkaa ennen tapahtumaa, mutta päivät kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt.


Tämän ohella sinne kannattaa laittaa lauantai 9.11. jolloin kokoonnumme Terrakodille muistamaan Blade Runnerista tutun Ray Battyn poismenoa. Kolme ja puoli vuotta sittenhän juhlimme tuon uljaan replikanttiuroon käynnistämistä. Tästä Tutkan tapahtumasta tulee tarkempaa tietoa aikanaan, mutta hautajaisvaatteita voi siis alkaa kaivella kaapin perukoilta.

Myös TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia jatkaa tuttuun tapaan. Varjomafia eli Varjis järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua nörttihenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai mistä tahansa muusta kiinnostavasta.

Tervetuloa!

Syksyisin spefiterveisin,

Pasi
Edellinen

Paluu TSFS tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com