Viesti To Marras 02, 2017 11:52 pm

Re: TSFS ja tulevat tapahtumat

TSFS JA TULEVAT TAPAHTUMAT 11-12/2017

Ohessa seuraa säännöllinen tiedote kaikesta Terrakodin kalenterista lähitulevaisuudessa löytyvästä TSFS:ää koskevasta loppusyksyn toiminnasta. Ellei toisin mainita tapahtumat järjestetään kotoisalla Terrakoti-toimistollamme.

Tämän lisäksi kannattaa edelleen muistaa TSFS:n ja Tutkan toiminnan ydin Varjomafia. Varjomafia järjestetään joka torstai klo 17 eteenpäin Terrakodilla ja se on avoin kaikille, jotka haluavat puhua samanhenkisessä seurassa sf/f:stä, kirjallisuudesta, elokuvista, sarjakuvista tai muusta kiinnostavasta.


TSFS:n sarjamaraton #4: Expanse 2. kausi, Terrakoti
La-su 4.-5.11. klo 14-20

TSFS:n loppuvuoden kahdessa sarjamaratonissa keskitytään suitsutusta saaneeseen scifisarjaan The Expanse. Realistisuudestaan ja fysikaalisesta uskottavuudestaan kiitellyn sarjan toinen kausi jatkaa suoraan siitä mihin jäätiin syyskuussa.

https://www.facebook.com/events/2021847101379339/


Varjisleffa Double Feature: Invasion of the Body Snatchers
Pe 17.11. klo 17-

Syksyn normaalit Varjisleffat ovat jääneet suuressa määrin muiden elokuvamaratonien jalkoihin. Hieman spesiaalimmasta leffaillasta on kyse nytkin, eli perinteiseen tapaan katsomme nytkin marraskuun Varjisleffana mustavalkoisen scifiklassikon ja siitä tehdyn uudemman filmatisoinnin. Tällä kertaa katsottavana on elokuvan Invasion of the Body Snatchers versiot vuosilta 1956 ja 1978. Palkoihmiset tulevat.


TSFS:n syyskokous
La 18.11. klo 15-

TSFS:n sääntömääräisessä syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten puheenjohtajan, hallituksen ja muiden toimihenkilöiden valinta vuodelle 2018, hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä tehdään päätös jäsenmaksun suuruudesta tulevalle vuodelle. Pidelkää sukistanne kiinni.


TSFS:n spefikirjoittajapiiri
Su 19.11. klo 15-18

Kirjoitatko scifiä tai fantasiaa, mutta sinulta puuttuu palautetta teksteistäsi antava yhteisö? TSFS:n kirjoittajapiiri kokoontuu kerran kuussa sunnuntaisin aina silloin kun tekstejä käsiteltäväksi on. Huom! Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/kirjoittajapiiri.html


TSFS:n spefilukupiiri, Turun pääkirjasto
Ma 20.11. klo 18-19:30

TSFS:n ja Turun kaupunginkirjaston kanssa yhteistyössä pyörittämä spefilukupiiri jatkaa toimintaansa jo viidettä vuotta. Syyskuun tapaamisessa on käsittelyssä Brandon Sandersonin Usvasyntyinen-sarjan ensimmäinen osa "Viimeinen valtakunta". Kaikki mitä olet aina halunnut tietää terrisläisistä ja enemmän.

http://www.tsfs.fi/?toiminta/lukupiiri.html


Tutkan pullis, yliopiston pääkirjasto Feeniks
To 23.11. klo 10-16

Tutka ja TSFS jatkavat Terrakodin vuokrarahojen keräämistä järjestämällä pullamyyjäisiä Feenix-kirjaston ala-aulassa. Jos tunnet värähdyksen jauhopeukalossasi, ja haluat leipoa jotain myyjäisiin, laita viestiä osoitteella kabinetti@lists.utu.fi.


ConCon 15, Turku-sali
La 25.11. klo 12-18

Tapahtumajärjestäjäseminaari ConCon pidetään Turussa lauantaina 25. marraskuuta. Tapahtumapaikkana on Ylioppilastalo A:n Turku-sali, Rehtorinpellonkatu 4. Tapahtuman järjestää Finncon 2018:n conitea Tracon ry:n sekä Kehittyvien conien Suomi ry:n tuella.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
https://confluence.tracon.fi/ pages/viewpage.action?pageId= 14781693


Pikkujoulusesonki
Pe-la 1.-2.12. klo 17-22

Pikkujoulusesonki on täällä taas. TSFS:n ja Tutka yhdistävät jälleen voimansa, eli perjantaina ovat luvassa perinteiset piparintuoksuiset pikkujoulut, ja lauantaina Terrakoti muuttuu nörttidiscoksi kun OMG#2 laskeutuu keskuuteemme. Musiikista vastaa DJ Punapaita. Let's do the time warp again!

TSFS:n jäsenmaksuja saa edelleen maksella. Jäsenmaksuun kuuluvat kolme toistaiseksi ilmestynyttä Spinin numeroa ja neljäs, joka ilmestyy joulukuussa, sekä muut jäsenedut. TSFS:n jäsenmaksu vuodelle 2017 on tuttu 15 euroa ja pelkkä Spinin tilaus 22 euroa. Viitenumero tälle vuodelle on 20174 ja seuran tilinumero on FI34 4713 3020 0222 51.

Lisätietoa osoitteesta:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html