TSFS:n leffaekskursiot

Avatar

Viestit: 245

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ti Huhti 18, 2017 1:25 am

TSFS:n leffaekskursiot

MITÄ?

TSFS alkaa järjestää ekskursioita kiinnostaviin scifi- tai fantasialeffauutuuksiin. Ensimmäiseksi elokuvaksi olemme valinneet ensi-iltaansa saapuvan vauhdikkaan scifiseikkailun Guardians of the Galaxy vol. 2.

MISSÄ?

Katsomme elokuvan Turun Kinopalatsissa (Kauppiaskatu 11).

MILLLOIN?

Ensi-ilta on 26.4, ja näytös alkaa klo 17.30. Olethan ajoissa paikalla!

Jos haluat mukaan katsomaan kun viime elokuvasta tuttu avaruussankarijoukko pelastaa galaksin uudestaan, ilmoittaudu 19.4. mennessä Anna Ukkoselle osoitteeseen: avaruussoturi@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova, sillä liput varataan sen perusteella.

Ekskursion hinta on yhdeksän euroa osallistujalta. Liput maksetaan etukäteen TSFS:n tilille (FI34 4713 3020 0222 51) tai paikan päällä käteisellä. Ensi-iltaan on tämänhetkisten tietojen mukaan tarjolla vain 3D-näytöksiä.

Huom! Osallistumisen edellytyksenä on TSFS:n jäsenyys. Jäseneksi kannattaa liittyä jo yhden ekskursion takia, sillä normilipun hinta Finnkinossa on 13 euroa. Ekskursioita on tarkoitus jatkossa järjestää parin kuukauden välein.

Jäseneksi liittyminen tapahtumaa maksamalla jäsenmaksu (5 euroa ilman Spinin tilausta tai 15 euroa sen kanssa) TSFS:n tilille. Tämän jälkeen pääset kaikkiin loppuvuoden ekskursioihin jäsenhinnalla. Lisäksi voit hyödyntää muita TSFS:n mainioita jäsenetuja.

Ohjeet jäseneksi liittymiseksi, tietoa jäseneduista ja muuta hyödyllistä löytyy osoitteesta:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Osalliseksi jäseneduista pääsee tosiaan edullisimmillaan viidellä eurolla. Alkuvuoden 2017 aikana liittyneet uudet uudet jäsenet, jotka ovat maksaneet 15 euron jäsenmaksun, puolestaan saavat lisäksi liittymislahjaksi kaksi vapaavalintaista Spinin vanhempaa numeroa.

Lisätietoja elokuvasta:

www.imdb.com/title/tt3896198
https://www.youtube.com/watch?v=lCbWi_6dc2g
Avatar

Viestit: 245

Liittynyt: La Loka 29, 2011 2:06 pm

Viesti Ke Heinä 12, 2017 1:47 pm

Re: TSFS:n leffaekskursiot

MITÄ: TSFS:n leffaekskursio vol. 2
MISSÄ: Turun Kinopalatsi (Kauppiaskatu 11).
MILLOIN: 26.7.
ILMOITTAUTUMINEN: 19.7. mennessä

TSFS:n leffaekskursiot jatkuvat. Vuoden toiseksi ekskursioleffaksi on valittu scifisarjisnörttien pitkään ja hartaasti odottama ensimmäinen Valerian-filmatisointi, "Valerian and the City of a Thousand Planets" (Valérian et la Cité des mille planètes).

Pierre Christinin ja Jean-Claude Mézièresin luoma aika-avaruusagentti on seikkaillut sarjakuvien sivuilla vuodesta 1967 saakka, mutta vasta nyt hahmot nähdään ensimmäistä kertaa valkokankaalla muun muassa Fifth Elementistä tutun Luc Bessonin ohjaamassa elokuvassa.

Suunnitelmissa on jälleen katsoa elokuva ensi-illassa 26.7. Jos siis haluat mukaan katsomaan miten avaruusagentti Valerianin ja Laurelinen seikkailut kääntyvät valkokankaalle, ilmoittaudu 19.7. mennessä Leila Paanaselle osoitteeseen: leilanneli (at)gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova, sillä liput varataan sen perusteella.

Ekskursion hinta on yhdeksän euroa osallistujalta. Liput maksetaan etukäteen TSFS:n tilille (FI34 4713 3020 0222 51) tai paikan päällä käteisellä. Ensi-iltaan on tämänhetkisten tietojen mukaan tarjolla vain 3D-näytöksiä. Näytöksen tarkka kellonaika selviää lähempänä ensi-iltaa.

Huom! Osallistumisen edellytyksenä on TSFS:n jäsenyys. Jäsenyys kuitenkin kannattaa, sillä normilipun hinta Finnkinossa on 13 euroa. Ekskursioita järjestetään jatkossakin noin parin, kolmen kuukauden välein.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu TSFS:n tilille ja täyttämällä kotisivuilta löytyvä yhteystietolomake. Jäsenmaksu ilman Spinin tilausta on 5 euroa ja 15 euroa sen kanssa. Tämän jälkeen pääset kaikkiin loppuvuoden ekskursioihin jäsenhinnalla. Lisäksi voit hyödyntää muita TSFS:n jäsenetuja.

Ohjeet jäseneksi liittymiseksi, tietoa jäseneduista ja muuta hyödyllistä löytyy osoitteesta:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Lisätietoja elokuvasta:

http://www.imdb.com/title/tt2239822/
https://www.youtube.com/watch?v=WADB_dsRuRM

Tervetuloa!

Paluu TSFS tiedottaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com