Viesti Ti Huhti 18, 2017 1:25 am

TSFS:n leffaekskursiot

MITÄ?

TSFS alkaa järjestää ekskursioita kiinnostaviin scifi- tai fantasialeffauutuuksiin. Ensimmäiseksi elokuvaksi olemme valinneet ensi-iltaansa saapuvan vauhdikkaan scifiseikkailun Guardians of the Galaxy vol. 2.

MISSÄ?

Katsomme elokuvan Turun Kinopalatsissa (Kauppiaskatu 11).

MILLLOIN?

Ensi-ilta on 26.4, ja näytös alkaa klo 17.30. Olethan ajoissa paikalla!

Jos haluat mukaan katsomaan kun viime elokuvasta tuttu avaruussankarijoukko pelastaa galaksin uudestaan, ilmoittaudu 19.4. mennessä Anna Ukkoselle osoitteeseen: avaruussoturi@gmail.com. Ilmoittautuminen on sitova, sillä liput varataan sen perusteella.

Ekskursion hinta on yhdeksän euroa osallistujalta. Liput maksetaan etukäteen TSFS:n tilille (FI34 4713 3020 0222 51) tai paikan päällä käteisellä. Ensi-iltaan on tämänhetkisten tietojen mukaan tarjolla vain 3D-näytöksiä.

Huom! Osallistumisen edellytyksenä on TSFS:n jäsenyys. Jäseneksi kannattaa liittyä jo yhden ekskursion takia, sillä normilipun hinta Finnkinossa on 13 euroa. Ekskursioita on tarkoitus jatkossa järjestää parin kuukauden välein.

Jäseneksi liittyminen tapahtumaa maksamalla jäsenmaksu (5 euroa ilman Spinin tilausta tai 15 euroa sen kanssa) TSFS:n tilille. Tämän jälkeen pääset kaikkiin loppuvuoden ekskursioihin jäsenhinnalla. Lisäksi voit hyödyntää muita TSFS:n mainioita jäsenetuja.

Ohjeet jäseneksi liittymiseksi, tietoa jäseneduista ja muuta hyödyllistä löytyy osoitteesta:
http://www.tsfs.fi/?jaesenyys.html

Osalliseksi jäseneduista pääsee tosiaan edullisimmillaan viidellä eurolla. Alkuvuoden 2017 aikana liittyneet uudet uudet jäsenet, jotka ovat maksaneet 15 euron jäsenmaksun, puolestaan saavat lisäksi liittymislahjaksi kaksi vapaavalintaista Spinin vanhempaa numeroa.

Lisätietoja elokuvasta:

www.imdb.com/title/tt3896198
https://www.youtube.com/watch?v=lCbWi_6dc2g